Jump to content

Welcome to AnimePassion
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

add youtube to furom???


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1
Chaossaturn

Chaossaturn

    Rurouni

  • Moderators
  • 951 posts
  • 2 thanks
  • Local time: 11:00 PM
How do you add youtube videos so there watchable on this furum it never works for me?

I use to just copy the youtube url and it add it but now it don't work for me anymore :( I tried the youtube and media tag and there don't work for me [tag][/tag]

vOEHoGZ.jpg


#2
13ack.Stab

13ack.Stab

    Assassin

  • Administrators
  • 1,719 posts
  • 16 thanks
  • Local time: 06:00 PM
  • LocationMichigan, USA
You know, I wrote this huge thing for a reason. :rolleyes:

Use the media tags. HTTPS links won't work, though (so just remove the 's').

Posted Image


#3
WIRLYWIRLYPOOL

WIRLYWIRLYPOOL

    BakaBakaBaka

  • Members
  • 940 posts
  • 0 thanks
  • Local time: 04:00 PM
  • LocationUnited States


I just paste the URL...no hyperlink no nothin...just copy the URL of the video and paste it directly...no need to use any of the tools or anything...copy & paste...simple

Posted Image


#4
Chaossaturn

Chaossaturn

    Rurouni

  • Moderators
  • 951 posts
  • 2 thanks
  • Local time: 11:00 PM

You know, I wrote this huge thing for a reason. :rolleyes:

Use the media tags. HTTPS links won't work, though (so just remove the 's').

I see, I got it working now :) i never knew we had a bbcode guide i would not have made a post if I knew there was one but it been annoying me for a long time.

I just paste the URL...no hyperlink no nothin...just copy the URL of the video and paste it directly...no need to use any of the tools or anything...copy & paste...simple

Mine use to work like that paste the url and it worked but then it stop working, just you wait yours will stop working.

vOEHoGZ.jpg


#5
JohnFlower

JohnFlower

    Magical Girl

  • VIP
  • 810 posts
  • 39 thanks
  • Local time: 12:00 PM
  • LocationNew Zealand
if you turn off the "editing mode" in the reply box, you have to manually write out the bbcode tags. i prefer doing it this way, as it prevents ipboard from screwing over links n such.

#6
13ack.Stab

13ack.Stab

    Assassin

  • Administrators
  • 1,719 posts
  • 16 thanks
  • Local time: 06:00 PM
  • LocationMichigan, USA

if you turn off the "editing mode" in the reply box, you have to manually write out the bbcode tags. i prefer doing it this way, as it prevents ipboard from screwing over links n such.


I do the same thing, I can't stand the visual editor.

Posted Image


#7
WIRLYWIRLYPOOL

WIRLYWIRLYPOOL

    BakaBakaBaka

  • Members
  • 940 posts
  • 0 thanks
  • Local time: 04:00 PM
  • LocationUnited States
^ Same...except only when pictures are involved...if its just text then the visual is fine for me...

Posted Image


#8
Chaossaturn

Chaossaturn

    Rurouni

  • Moderators
  • 951 posts
  • 2 thanks
  • Local time: 11:00 PM
I usually use the visual editor but I mainly reply use quick reply. I am use to replying with scripted mode as I use to be on forums before there had button you can press to make things bold and underlined and stuff.

Also can use make the media tag work with the https as well as http?

vOEHoGZ.jpg



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users